• Sportcongres 2023; En Garde!

Sportcongres 2023; En Garde!

Maak je klaar, we gaan van start, En Garde! Hierbij nodigt Sportstad Leiden je uit voor het Sportcongres Leiden 2023 op donderdag 23 november (in plaats van de eerder gecommuniceerde datum van 11 oktober). Door het geringe aantal aanmeldingen hebben we het moment verplaatst naar een rustiger moment voor de verenigingen. We hebben weer een informatief en vermakelijk programma samengesteld en hopen op jouw aanwezigheid.

Het Leidse sportcongres vindt dit jaar plaats in het dan net geopende Sportcomplex 1574. We starten met een plenair deel waarbij Job van Eunen ons op een interactieve manier meeneemt naar een ‘Gelukkige Vereniging’. Na de pauze gaan we uiteen in werkgroepen en presentaties. De avond wordt afgesloten met een borrel om elkaar te ontmoeten en te netwerken én doen we de Sportquiz.

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Opening
19.35 uur: Job van Eunen over ‘De Gelukkige Vereniging’
20.20 uur: Pauze
20.50 uur: Workshops
22.00 uur: Afsluiting Sportcongres
22.10 uur: Borrel met sportquiz
23.00 uur: Einde

Workshops/Presentaties
1. Sportakkoord II (is vol!)
2. Dealbreakers
3. NORMaal gedrag op jouw vereniging!
4. Internationals in Leiden
5. Keep Youngsters involved

In het PDF bestand hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de workshops/presentaties.

Graag horen we uiterlijk donderdag 16 november of je aanwezig bent en welke workshop je wilt volgen. Aanmelden kan via deze link.

Met sportieve groet namens Sportstad Leiden,

Wessel Beuk (Incluzio), Shireen Lieuw (Incluzio) Reanne van Kleef (Topsport Leiden), Jan van Zwieten (Leidse Sport Federatie), Henri van Voorthuizen (Leidse Sport Federatie) en Rik van der Geest (Gemeente Leiden)