• Zwembad de Vliet zoekt vrijwilligers

Zwembad de Vliet zoekt vrijwilligers

Openlucht zwembad de Vliet is dit jaar geopend van 29 april t/m 1 oktober. Het bad is favoriet bij jong- en oud!
Naast professionele badmeesters en uitzendkrachten zijn vrijwilligers belangrijk bij het houden van toezicht, als waarborg voor de veiligheid.

Voor het gezellige team van vrijwilligers -dat bestaat uit 29 enthousiaste mensen- worden nog enkele vrijwilligers gezocht ter aanvulling.

Kun je goed zwemmen en ben je minimaal 18 jaar? Dit is de ideale vrijwilligersbaan! Je wordt gratis opgeleid door de Leidse Reddingsbrigade ( twee trainingsavonden). Ook is er een korte schriftelijke toets, op basis van het toezichtplan van de Vliet.

Tijdens je eerste dienst zorgt een ervaren vrijwilliger dat je goed wordt ingewerkt. De diensten zijn alleen doordeweeks en van 7-9.30 uur of van 17 tot 19.30 uur. ( In mei en september zijn de diensten een uur langer in de ochtend of een uur eerder in de middag).

Op basis van je mogelijkheden word je 1x per maand tot 2x per week ingezet. Je kunt zelf je dienst aanvragen via het online rooster. Van de gemeente Leiden ontvang je een vergoeding voor je inzet van 5 euro per uur belastingvrij.

Ben je enthousiast? Geef je dan snel op via vrijwilligersvliet@gmail.com en je ontvangt nadere informatie.