• Geef het Indoor Sportcentrum een naam

Geef het Indoor Sportcentrum een naam

Aan de Telderskade komt het Indoor Sportcentrum. Dit nieuwe sportcomplex vervangt de Vijf Meihal en de 3 Octoberhal. Ook wordt het de gymnastiekzaal voor de nieuwe locatie van het Leonardo College aan de Telderskade. Het Indoor Sportcentrum is bovendien een topsportaccommodatie en dus kan, onder andere, ZZ Basketball Leiden er ook gebruik van maken.

Het Indoor Sportcentrum wordt een sportcomplex voor alle Leidenaren. Het moet een plek zijn waar iedereen zich aangenaam en welkom voelt. Daarom wil de gemeente het sportcomplex een passende naam geven. De gemeente wil graag dat het sportcomplex de naam krijgt van een persoon, als een mooi eerbetoon. Welke naam dit wordt, mogen de toekomstige gebruikers, de Leidenaren, bepalen. Hieraan zijn wel een aantal criteria verbonden:

De naam die het sportcomplex krijgt, moet de naam zijn van een persoon (man of vrouw). Deze persoon is niet meer in leven.
Deze persoon heeft raakvlakken met sport (in Leiden)
Deze persoon is van onbesproken gedrag

Welke naam wordt gekozen?
Geef de naam van jouw voorkeur aan ons door. Alle ingezonden namen worden verzameld op doemee.leiden.nl. Een speciaal samengestelde commissie bekijkt alle namen en maakt daarvan een shortlist. Uit de shortlist van namen wordt vervolgens een keuze gemaakt. Een naam komt op het gebouw te staan. De overgebleven namen worden toebedeeld aan zalen en tribunes binnen het Indoor Centrum.

Een naam voordragen voor het Indoor Sportcentrum kan via deze link:
https://doemee.leiden.nl/nl-NL/projects/geef-het-indoor-sportcentrum-een-naam/4