• Sportcongres 2022

Sportcongres 2022

Op woensdagavond 16 november organiseerde Sportstad Leiden voor de tiende keer het Sportcongres.Dit jaar waren we weer te gast bij het gastvrije Leonardo College. Wethouder Fleur Spijker, Davy van der Dop, Samoa Greeve, Ine Klosters en Houssin Bezzai werden bevraagd door de presentatrices Reanne van Kleef en Nienke Ledegang. Zij wisten het publiek te boeien waarbij vooral het thema (sociale) veilighied ruim de aandacht kreeg.

Na de pauze mét quiz, die gewonnen werd door LSF voorzitter Paul Goulmy, waren er vijf presentaties/workshops: “Aangepast sporten; wat kan er allemaal al in Leiden (en wat nog niet)?”, “Jouw club klaar voor de toekomst”, “Welke mentale factoren spelen er een rol bij (Jeugd) selectiebeleid”, “Wat is de rol van de Vertrouwens Contact Persoon binnen de club?” en “Hoe maak je nu echt werk van het verduurzamen van het Clubhuis of de accommodatie?”
Het congres was gratis omdat de kosten door Ondernemersfonds Leiden, Fonds 1818, Rabobank Leiden-Haaglanden en de gemeente Leiden voor hun rekening genomen zijn.

Als je de presentaties nog eens wilt bekijken kan dat via de bestanden hieronder.