• Wat zijn de Leidse Sportcolleges?

Wat zijn de Leidse Sportcolleges?

Sportstad Leiden organiseert regelmatig (digitale sessies) over verschillende onderwerpen. Sport en financiën, ledenbehoud, de Leidse Sportweek en de coronavragenuurtjes waren een paar thema’s die we met elkaar bespraken.


Voor ons van Sportstad Leiden heel fijn om jullie snel op de hoogte te brengen en voor jullie handig om bijgepraat te worden. Bijkomend voordeel is dat de sportclubs en -commissies elkaar ook weer ontmoeten en zo ervaringen delen en horen wat de andere clubs bezighoudt.

Na de zomervakantie gaan we weer verder met onderwerpen waarvan de sportverenigingen lieten weten dat ze jullie bezighouden of waarvan we denken dat jullie er je voordeel mee kunnen doen. De digitale sessies kunnen door iedereen van de club gevolgd worden. Het is helemaal niet nodig om altijd het bestuur af te vaardigen, commissieleden zijn ook van harte welkom om mee te doen. Meedoen aan de webinars is gratis

Heb je een onderwerp waar je graag iets meer over wilt weten? Laat het ons dan weten via info@sportstadleiden.nl . Wie weet kunnen we er wel een Leids Sportcongres voor organiseren.